Isskulptering

Att skulptera i is är en spännande och annorlunda upplevelse. Varje lag får ett isblock och en mängd verktyg. Skapa och motivera varför just er skulptur bör vinna juryns röster. Aktiviteten går att genomföra individuellt eller i grupp och all utrustning såsom verktyg, skyddsutrustning ingår.

Tillsammans med er som beställt aktiviteten planerar vi ett roligt tema för skulpteringen, det kan vara lansering av en ny produkt, visioner för framtiden, ny eller gammal företagslogga eller något helt annat.

Kreativa aktiviteter - Isskulptering

Isskulptering

 

Tidsåtgång: 1-1,5 timma
Passar grupper: alla
Årstid: Året om
Klädsel: Varma, oömma kläder och fotriktiga skor
Minimidebitering: 12 personer

Eldskulpturer

Till ert förfogande får ni en mängd brännbart byggmaterial. Ni får en stund på er att skapa en skulptur som sedan efter mörkrets inbrott visas i sin vackraste skepnad – i full låga.

Aktiviteten tar totalt ca 1,5 timme den kan delas upp i en timmes byggande under eftermiddagen och därefter kanske ombyte, drink och sedan eldning under kvällen innan middagen. Kan också göras som final av en längre aktivitet.

Eldskulpturer

 

Tidsåtgång: ca 1,5 timma
Passar grupper på: 4-60 personer
Årstid: Vinter och när det går att elda
Klädsel: Oömma, varma kläder och bra skor
Minimidebitering: 10 personer

Visionsmålning med vernissage

En rolig kreativ aktivitet som går att genomföra ute och inne. Många av våra kunder beställer återkommande den här aktiviteten för att den ger ett nytt perspektiv på teman som man kan variera i det oändliga.

Vi börjar med en kort självpresentation och en individuell nytänkande övning innan vi formar grupper för att måla på dukarna. Vad som skapas är helt upp till gruppen men temat kan t.ex. vara en framtidsvision för företaget/avdelningen, ny logotyp, vad som ger oss extra motivation, drivkraft, spåna nya arbetssätt, kundgrupper etc.

Kreativa aktiviteter - Visionsmålning

Visionsmålning

 

Tidsåtgång: ca 2 timmar
Passar grupper: alla
Årstid: Året om
Minimidebitering: 12 personer