Hyr en kåta / Tentipi

Den perfekta lokalen med en fantastisk vildmarkskänsla

Vi erbjuder mobila kåtor i olika storlekar för mellan 10-200 personer. Kåtan är en utmärkt samlingspunkt vid alla typer av arrangemang. Vi kommer och monterar upp/ned kåtan hos er och det enda vi behöver är en platt yta. Till kåtan finns en rad tillbehör som ger det där lilla extra. Du kan hyra bord och bänkar, vildmarksbar, muurikahäll (jättewook) och eldtunnor. Vi kan också hjälpa dig med en mysig belysning t.ex. fotogenlampor eller levande ljus. Kåtan går att värma upp under vintertid och som värmekälla använder vi gasolvärmare eller eld.

Hyr en kåta
Hyr en kåta - Hattjättekåta

Hattjättekåta / Stratus 72

För 40 – 80 personer

Hattjättekåtan / Stratus 72 är fantastisk för produktvisningar och nylanseringar, som turistbyrå, för underhållning, stilfulla trädgårdsfester och romantiska kvällsbjudningar. Man kan koppla samman Hattjättekåta / Stratus 72-tältkåtor beroende på tillställning – stora företagsfestligheter, bröllopsfester, konferenser och utställningar, konserter etc.

Den är konstruerad så att duken kan fällas upp till ett brätte, som på en jättehatt, vilket ger luftcirkulation och skugga under heta dagar. Med brättet helt eller delvis uppfällt kan man se uppställda varor och allt som pågår inne i tältkåtan, vilket lockar gäster och besökare att komma och delta. Det utvidgade utrymmet kan också förses med väggar för skydd mot väder och vind.

Specifikation

Bruksbredd: 10,3 meter
Brukshöjd: 7,4 meter
Sovande: god komfort 50 personer
Sittande vid bord: bekvämt 54 personer, trångt 72 personer
Höjd invändigt: 6,6 meter
Pris: 19 900:- (inkl uppsättning & nedtagning)*

Hyr en kåta - Kungsörnen

Kungsörnen / Cirrus 40

För max 48 personer

För maximal flexibilitet kan tältsidan mitt emot dörröppningen rullas upp till en 1,8 m hög och 4 m bred öppning. Detta förenklar genomströmningen av stora mängder utställningsbesökare och det ger gästerna på ett party utmärkt utsikt. Det betyder också att man kan ansluta till andra tältkåtor vid stora evenemang. Exempelvis kan man med lätthet använda Kungsörnen / Cirrus 40 som kök för att betjäna en Hattjättekåta / Stratus 72.

Specifikation

Bruksbredd: 8,25 meter
Brukshöjd: 5,5 meter
Sovande: god komfort 30 personer
Sittande vid bord: Bekvämt 30 personer, trångt 48 personer
Höjd invändigt: 5 meter
Pris: 12 900:- (inkl uppsättning & nedtagning)*

* Hyrpriserna är (bortsett från kåtan där uppsättning & nedtagning ingår) beräknade på egen uppsättning dagen före arrangemanget samt egen nedtagning dagen efter arrangemanget. Priserna är alltså beräknade per dygn alternativt veckoslut – fredag till måndag. Frakt och mervärdeskatter tillkommer.

Tillbehör till kåta

Bord + bänkar ”vildmark” – Bord 0,67×1,8m + 2 bänkar 0,25×1,8m – 130 SEK/st
Bord + bänkar ”vildmark” – Bord 0,70×2,0m + 2 bänkar 2m – 300 SEK/st
Jättewook – för matlagning till stora grupper – 1000 SEK
Grill ”stor” – 750 SEK
Eldtunna – mysigt i kåtan – 500 SEK/st
Fotogenlampor – 50 SEK/st
Renskinn – 100 SEK/st

Hyr en kåta med tillbehör