Lekfulla aktiviteter 

Äventyrsfemkamp

Skattjakten

Lagaktiviteter/Teambuildingbana

Isbrytare 

Expedition

Temakamper

Vikingakampen Odens Olater

 


Äventyrsfemkamp

Grupperna om ca 5-15 personer kommer att tävla mot varandra i denna 5-kamp som består av olika individuella grenar.
Vilka grenar som ingår bestäms i samråd med kunden men kan t ex innehålla följande:

”Femkamp deluxe”

För dig som vill ha något mer.

En späckat femkamp där ni kan välja på bl.a:

 

Bra att veta för dig som beställer

Tidsåtgång: 1-2,5 timma

Passar grupper på: 10-150 personer.

Årstid: Året om

Minimidebitering: 10 personer

 

upp 


Skattjakten

Skattjakten är en rolig och lekfulla aktivitet speciellt framtagen för Er i den unika miljö som anläggningen erbjuder. Kontrasten är total när man i den avspända och vackra miljö som Hedenlunda bjuder på ställs inför utmaningar som kittlar både kropp och tanke i högt tempo.

Ett lag, en uppgift och en ryggsäck med utrustning…..Laget med (6-9 personer) tar sig runt mellan olika stationer med hjälp av GPS. Vid stationera väntar uppdrag av vilt skiftande karaktär. Löser gruppen uppdraget tillräckligt snabbt får de en plomberad ledtråd. Det gäller för gruppen att samla på sig så många av dessa ledtrådar som möjligt. Ledtrådarna tar dem närmare skatten.

Alla lag återsamlas inför skattletningen. Det lag som ha flest ledtrådar har störst möjlighet att hitta skatten. Alla öppnar sin ledtrådar på gemensamt kommando och den slutliga jakten på skatten börjar.

Dessa timmar bjuder inte bara på ett välkommet avbrott i konferensen och goda skratt. Det ger också en möjlighet att se andra sidor hos sig själv och sina arbetskamrater.

 

Bra att veta för dig som beställer

Tidsåtgång: 2-2,5 timma

Passar grupper på: 20 pers och fler

Årstid: Året om

Minimidebitering: 15 personer

upp


Lagaktiviteter/Teambuildingbana

Grupperna om ca 8-12 personer kommer att ställas inför en rad utmaningar som ska lösas. Under aktiviteten kommer vi att, förutom att skratta gott, arbeta med faktorer som kommunikation, kreativitet och samarbetsförmåga. Kan göras med poängräkning då tävlingsmomentet betonas i högsta grad eller utan, som kunden själv önskar.

 

Bra att veta för dig som beställer

Tidsåtgång: 1-2,5 timma

Passar grupper på: 10-200 personer.

Årstid: Året om

Minimidebitering: 10 personer

 

upp 


Isbrytare 

En hejdlös timme där vuxna blir till barn på nytt. En stand-up aktivitet där det viktigaste redskapet är oss själva. På gräsmattan bjuds ni att delta i en underhållning som växlar karaktär i högt tempo. I den här aktiviteten förekommer jättar, monster, grisar och mycket annat.
Vi anpassar programmen beroende på hur väl deltagarna känner varandra. Finns det någon bättre början på en bekantskap än att få skratta ihop? Och även om ni har jobbat länge tillsammans kommer du få veta nya saker om dina kollegor, isbrytare är ett sätt att hitta nya ingångar till samtal och skratt när man inte längre har nåt att tala om eller inte vet var man ska börja.

 

Bra att veta för dig som beställer

Tidsåtgång: 0,45-1,5 timma

Passar grupper på: 12-150 personer.

Årstid: Året om

Minimidebitering: 20 personer

upp  


Expedition X

Expedition X är en aktivitet speciellt framtagen för Er i den unika miljö som den som är aktuell just för er.

Ett lag, en uppgift och en ryggsäck med utrustning….. Fördel har de lag som har ett stort och förråd av udda specialkunskaper, kan leta sig fram med hjälp av GPS och kompass. Lagen löser under begränsad tid ett antal uppdrag av vilt skiftande karaktär. Det gäller att lösa de verkligt knepiga uppgifterna i en kamp där nytänkande, kreativitet och fantasi är ovärderliga egenskaper.

Dessa timmar bjuder inte bara på ett välkommet avbrott i konferensen och goda skratt. Det ger också en möjlighet att se andra sidor hos sig själv och sina arbetskamrater då Expedition X bjuder på situationer du garanterat inte snubblar över under en vanlig arbetsdag.

 

Bra att veta för dig som beställer

Tidsåtgång: 2-2,5 timma

Passar grupper på: 12 pers och fler

Årstid: Året om

Minimidebitering: 10 personer

upp 


Temakamper

Vi ordnar en stunds aktiv underhållning där vi tävlar i lag. Temat kan vara t ex Wild Wild West – en lagkamp med äkta hästar, kofösare och cowboyhattar så följ med på en resa västerut där verkligheten ser annorlunda ut. Odens olater är ett annat exempel -tokiga vikingar invaderar konferensen och tar er med på en kamp där det viktigaste är att komma undan med vettet i behåll.

upp 


Vikingakampen Odens Olater 

Tokiga vikingar möter gruppen och tvingar dem till att aktiveras. Vikingarna ska hålla sin kamp ”Odens Olater” och ni är deras tävlande. Ni får kanske en stärkande kopp kaffe med tilltugg innan det är dags att följa med vikingarna ut på äventyr. De tar er med på en kamp där det viktigaste är att komma undan med vettet i behåll. Lagen delas in och får följa med varsin viking ut på äventyr. Under höga stridstjut kommer era ”instruktörer” för dagen att se till att just deras lag har förutsättningarna att besegra alla andra. Vikingar älskar som bekant att kämpa och segrarna kommer få tillgång till Thorgals skatt så låt mjödet flöda, hämningarna släppa och må bästa lag vinna.

Kampen kan variera lite beroende på vikingarnas humör men kan

t.ex. vara - yxkastning, dragkamp, stockstötning, baklängeshopp, forna gåtor mm mm. 

         

Vi avslutar aktiviteten att med riktigt svärd klyva äpplen i eldens sken.

 

Bra att veta för dig som beställer

Tidsåtgång:2 – 2,5 timmar

Passar grupper på: 18-200 personer

Minimidebitering: 15 personer

Årstid: året om

 

    
Kontakta oss för bokning.

 

 

 

 

 

upp