Kreativa aktiviteter

Isskulptering

Visionsmålning/vernissage

Eldskulptering

 


Isskulptering

Prova på att skulptera i is. Att skulptera i is är en spännande och annorlunda upplevelse. Varje lag får ett isblock och en mängd verktyg. Skapa och motivera varför just er skulptur bör vinna juryns röster. Aktiviteten går att genomföra individuellt eller i grupp och all utrustning såsom verktyg och skyddsutrustning ingår.

Tillsammans med er som beställer aktiviteten planerar vi ett roligt tema för skulpteringen, det kan vara lansering av en ny produkt, visioner för framtiden, ny eller gammal företagslogga eller något helt annat. 

 

Bra att veta för dig som beställer

Tidsåtgång: 1,5 – 2 timmar

Passar grupper på: 3-150 personer

Klädsel: Varma, oömma kläder och fotriktiga skor

Minimidebitering: 10 personer

Årstid: året om

 

upp 


Visionsmålning/Vernissage

Med hjälp av kreativitet och fantasi ska gruppen måla tavlor.
Vad som målas är helt upp till gruppen men det kan bli t.ex. en framtidsvision för företaget/avdelningen, ny logotyp etc. Under tiden penslarna far fram över duken finns det möjlighet att avnjuta lite dryck med tilltugg om så önskas.

Skapandet avslutas med vernissage där grupperna får presentera sina alster. Vi använder oss av en akrylfärg med mycket oljefärgskänsla och riktiga uppspända dukar.

 

Bra att veta för dig som beställer

Tidsåtgång: 1-3 timmar

Passar grupper på: alla

Årstid: året om

Minimidebitering: 10 personer

 

  

upp


Eldskulptering

Eldskulpturer– till ert förfogande får ni en mängd brännbart byggmaterial. Ni får en stund på er att skapa en skulptur som sedan efter mörkrets inbrott visas i sin vackraste skepnad – i full låga. Aktiviteten tar totalt ca 1,5 timme den kan delas upp i en timmes byggande under eftermiddagen och därefter kanske ombyte, drink och sedan eldning under kvällen innan middagen. Kan också göras som final av en längre aktivitet.

 

Bra att veta för dig som beställer

Passar grupper: på mellan 4 - 60 personer

Tidsåtgång: ca 1,5 h

Klädsel: Oömma  varma kläder och bra skor

Årstid: vinter och när det går att elda

Minimidebitering: 10 personer

 

upp